Еден

Еден

ГАБАРИТИ ДИВАНУ ЕДЕН:

Ширина  200 см;

Глибина  97 см;

Висота      73 см;

Висота сидіння: 44 см;

Глибина сидіння 82 см;

Ширина сидіння 171 см

    ₴12 086,00Цена

    063-077-99-66

    ©2020 Mebelnik